fredag, april 28, 2006

hej alla vänner.
en kort liten notis bara. vile bara säga att efter typ 5 dagar i skärselden blev uppsats 1 klar igår. nu har jag bara mitt största prjekt någonsin att skriva på en vecka. men nu kan jag fokusera på en sak iaf, jag har nämligen hermenutik- och grekiska- tentor också, men det är plugg vilket inte är samma sak som skriva.
jag åkte till borders och tröstköpte böcker, three for two erbjudande: 1) Stenibecks "Grapes of Wrath", om the great depression i usa, bönder som flyttar till Kalifornien, route 66 osv. 2) Bird by Bird, av Anne Lamott, om skrivande 3) Zen and the Art of motorcycle maintenance, även den en filosofisk reseskildring.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Benjamin! Alt god till deras examinationsen

joelh sa...

i knew you had it in you!
gött å höra, bra jobbat. snart får du ägna dig åt HP!

Benjamin Ekman sa...

tack... ja, jag svek HP något när jag köpte två "klasasiker" med tanke på roadtrippen, men både Zen och Grapes är ju roadtrippböcker... vi får se.
joel, som bloggteoretiker, är det ok att redigera sina blogginlägg dagen efter? jag skrev nämligen: "typ jag har nämligen hermeneutik- och grekiska- tentor" har ingen aning var "typ" kom från.. tänkte jag skriva "ty" men var så trött att jag glömde min tankegång och skrev "typ"? hursomhaver, jag rättade mitt fel...

Benjamin Ekman sa...

föresten: vem är den anonyma (förmodligen) norska lyckönskaren?
b.

Anonym sa...

Lycka till Ben!!

Anonym sa...

En vän till mig sa att du har skön Gudsutstrålning, och jag höll med om det till fullo. Du är väldigt äkta i din gudslängtan och ditt sökande, känns det som. Det är skönt att läsa - du är ödmjuk, väldigt ödmjuk. Tack för den sköna läsningen. Jag har ställt in google desktop på att berätta för mig när du skrivit något nytt...keep it up. peace//kusin John