måndag, mars 06, 2006

kaféblogg


första bloggningen, via wireless, på ett kafé. man känner sig väldigt urban. lydia klagade i en kommentar på att jag jämt går och fikar på starbucks. jag vet att de är the evil empire och hemskt kommersiella. så idag bestämmde jag mig för att åka till grann byn, glen ellyn, och käka frukost på einstein bagel. inte så värst central perkigt men iaf inte starbucks. jätte god bagel, asiago cheese, med fluffig cream cheese.
den här veckan är det ju tänkt att jag ska få massa skriveri och läsning gjord. hoppas det funkar. jag måste bara se till att inte sitta och pilla med datorn in på småtimmarna. igår synkade jag datorns adressbok med mobben, sorterade namn och grejer.. innan var jag iTunes nörd, på PC:n. Ni vet, sitta och organisera musikbiblioteket. Men nu visar det sig att alla Appleprogram hänger ihop och funkar ungefär likadant. Så nu kan jag dessutom sitta och organisera iPhotobiblioteket, iMailbrevlådor etc etc... ska vi säga att jag måste i säng innan midnatt? upp klockan åtta? låter bra.
igår såg jag oscarsgalan hemma hos min "familj" här. Familjen Morrison har jag kännt sen första året här, de går dessutom till samma församling som jag. De är skönt att ha en vanlig familj att gå till, sitta vid en brasa, klappa hundar etc. Igår tittade vi på oscars iaf. Jag höll stenhårt på "Walk the Line". Reese fick staty, men inte Joaquin. De var flera storfilmer jag inte sett: Brokeback Mountain, Capote, Syriana m.m. Capote verkar grym.. Och nu när jag tänker efter så ligger det en bio typ 2½ minuter härifrån. Kanske borde belöna mig själv med Capotematiné?

3 kommentarer:

smem sa...

Verkligen sjysst bild! Sjyssta ögon!

lydia halldorf sa...

Bra Benji! Du försöker i alla fall det uppskattar jag. Att hitta rätt i cafévärlden är inte lätt. Både bra atmosfär och gott kaffe- det tar tid men du måste försöka. inte bara ta Starbucks utsträckta händer bara för att de finns överallt. De bästa skatterna är gömda-eller vad man säger.
- lydia

Kärin sa...

åååhhhh....! asiago cheese... med cream cheese..... *sniff*
getting lost on memory lane...